Mandelkräm

Supergod som tårtfyllning, eller som fyllning i cupcakes. Och den är inte alls så där sliskigt söt, utan helt perfekt och lagom. Mandelkräm som fyllning i tårta passar nog till de flesta fruktmousser kan jag tänka mig:
Jordgubb, hallon, blåbär tex. 
 
* 100 g mandelmassa
* 150 g philadelphiaost
* 1 dl vispgrädde
 
Riv mandelmassan, jag använde den finaste delen på rivjärnet.
Mosa ihop mandelmassan med philadelphiaosten, med en gaffel. 
Vispa grädden hårt och rör ihop den med mandelmassan och philadelphiaost-röran.
Krämen tjocknar till sig en aning om den får stå i kylen ett par-tre timmar. 

Kommentarer :

#1: Johanna

Det där lät faktiskt ruskigt gott! :) Måste prova i tårtor, för jag har slutat med det när det bara funnits så himla söta recept på krämen! Tack! :)

Svar: Den här är inte alls sådär söt ☺ prova och tala om vad du tycker 😊
Mikaela Nordin

skriven

Kommentera inlägget här :