Här kommer ett recept på vit chokladmousse, med gelatinblad i, som jag tycker fungerar bra och blir jättegod :)
Vit chokladmousse
Räcker till att fylla en 20-24 cm tårta
* 2,5 dl vispgrädde
* 100 g vit choklad
* 1 gelatinblad
Vit chokladmousse
Räcker till att fylla en 20-24 cm tårta
* 2,5 dl vispgrädde
* 100 g vit choklad
* 1 gelatinblad
Gör så här:
Vispa 2 dl av vispgrädden, inte för hårt!
Finhacka den vita chokladen och lägg i en skål.
Lägg gelatinbladet i rikligt med kallt vatten, ca 5-10 minuter.
Koka upp den resterande 0,5 dl vispgrädden och häll över den vita chokladen. Tillsätt gelatinbladet och rör ordentligt tills allt smält.
Vänd sedan ner den vispade grädden försiktigt. Ställ i kylskåpet i ett par timmar innan du fyller din tårta
LYCKA TILL <3
Vispa 2 dl av vispgrädden, inte för hårt!
Finhacka den vita chokladen och lägg i en skål.
Lägg gelatinbladet i rikligt med kallt vatten, ca 5-10 minuter.
Koka upp den resterande 0,5 dl vispgrädden och häll över den vita chokladen. Tillsätt gelatinbladet och rör ordentligt tills allt smält.
Vänd sedan ner den vispade grädden försiktigt. Ställ i kylskåpet i ett par timmar innan du fyller din tårta
LYCKA TILL <3