Tiden har liksom inte riktigt räckt till för att baka eller göra inlägg här tyvärr.
Men nu har jag äntligen fått chansen att visa min kreativa sida som både trädgårdsarbetare/florist OCH som bagare. Ni som känner mig vet ju hur mycket jag brinner för båda dessa saker! 😄
I mars började jag som trädgårdsarbetare/florist och för ett par veckor sedan klev jag in i bageriet och där kommer jag bli nu över sommaren till att börja med.
Jag hoppas att ni vill följa bageriets och min utveckling här på bloggen 😊
Här kommer lite bilder från mina veckor i bageriet:
Här har jag runddrivit aprikos & valnötsbröd.
Ca 2 meter lång vetedeg väntar på att få bli kanel & kardemumma bullar 👌
Lite rullade kanelbullar av totalt ca 13 kg vetedeg.
Några av våra bröd:
Ett rågbröd med Aprikoser & Valnötter
Ett surdegsbröd med Tomat & Basilika
Ett surdegsbröd med Äpple och Rosmarin.
Rågfrallor med pumpakärnor och vallmo 👌
Rågfrallor med linfrön 👌
Frasiga vaniljdrömmar 💗
Spröda och goda salmbärsgrottor.
Minitårtor på G! Med jordgubbsmousse och glasskräm.
Minitårtorna spacklade med grädde och täckt med marsipan 😊